De Unigrabber is een Delta robot die ontwikkelt is door Codian Robotics. De Unigrabber is al jaren uiterst succesvol. Tegenwoordig wordt deze robot verkocht als de D2 serie.

Sinds de ontwikkeling van de Unigrabber hebben veel bedrijven deze robot aangeschaft en succesvol toegepast in hun productieproces en verpakkingslijn. De grote vraag naar de Unigrabber komt door de voortdurende innovatie van Codian Robotics.

“De grote vraag naar de Unigrabber komt door de voortdurende innovatie van het model.”

Verschillende modellen unigrabber

Vandaag de dag is de D2 Delta robot verkrijgbaar in veel verschillende standaardmodellen, elk met een andere snelheid, payload en bereik. De D2 robot van Codian Robotics is geschikt voor alle besturingssystemen. Met het gestandaardiseerde maatwerk van Codian Robotics bouwen we de robot die voor uw applicatie het meest ideaal is.

Overweegt u de aanschaf van een D2 robot, dan zet u een belangrijke stap naar (verdere) automatisering van uw productieproces. Met de D2 Unigrabber van Codian Robotics bespaart u tijd en geld.

 

Lage kosten, hoog rendement

Het gestandaardiseerde maatwerk van Codian Robotics en de constante hoge kwaliteit vertalen zich in een lage Total Cost of Ownership. Met andere woorden: de aanschaf van een Delta robot van Codian Robotics betaalt zichzelf razendsnel terug.

Wilt u eens doorpraten over de mogelijkheden van onze robots voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op.

 


Vraag hier onder vrijblijvend meer informatie aan