Op zoek naar een twin robot? Codian Robotics verkoopt verschillende modellen die snel zware en lange voorwerpen kunnen verplaatsen.  

De twin robot bestaat uit een dubbel D2 mechanisme. Die verdubbeling zorgt ervoor dat lange voorwerpen gemakkelijk en stabiel verplaatst kunnen worden.

Twin robot is onderhoudsvrij

Het bewezen concept van de twin robot is het gebruik van een minimum aan mechanische componenten. Dit zorgt voor een robot van hoge kwaliteit met vrijwel geen onderhoudskosten.

De twin robots van Codian Robotics zijn ontwikkeld om hoge belastingen aan te kunnen.

Het parallelle ontwerp van de twin robot is clean, snel en stil. De twin robots van Codian Robotics zijn ontwikkeld om hoge belastingen aan te kunnen.

De twin robot van Codian Robotics kan aangesloten worden op elk bestaand besturingssysteem. Onze robots worden zonder besturingssysteem en motoren geleverd, waardoor u het besturingssysteem van de machine ook kunt gebruiken om de robots direct aan te sturen.

D2 Twin

Uiterlijk van de Twin Robot

Wilt u uw productieproces of verpakkingslijn (verder) automatiseren? Codian Robotics heeft met het grootste assortiment Delta robots ter wereld de oplossing voor u. Met ons gestandaardiseerd maatwerk bouwen wij de ideale robot voor uw applicatie.  Onze twin robots zijn toepasbaar in zowel droge als natte ruimtes.

Wilt u eens doorpraten over de mogelijkheden van onze twin robots voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op.

 


Vraag hier onder vrijblijvend meer informatie aan