Het gebruik van robots voor industriële toepassingen is inmiddels niet meer weg te denken. De Pick & Place robots van Codian Robotics worden gebruikt voor toploading processen met hoge snelheid.

Behalve in de verpakkingslijn zien we de Delta Pick & Place robots steeds meer gebruikt worden bij andere repeterende applicaties. Door deze taken te automatiseren ontstaat er een handeling die met hoge snelheid en constante precisie wordt uitgevoerd.

Codian Robotics is the leading innovator op het gebied van Delta Pick & Place robots. Onze robots hebben de hoogste kwaliteit, de grootste nauwkeurigheid en de laagste Total Cost of Ownership.

Delta robots

Delta robots zijn snelle robots die veel gebruikt worden in productielijnen en de verpakkingsindustrie. Deze parallelle robots, ook wel spider robots genoemd verplaatsen, kantelen en roteren voorwerpen met een hoge snelheid en uiterste precisie.

Pick & Place robots van Codian Robotics kunnen aangesloten worden op elk bestaand besturingssysteem.

Pick & Place robots van Codian Robotics kunnen aangesloten worden op elk bestaand besturingssysteem. Onze robots worden zonder besturingssysteem en motoren geleverd, waardoor u het besturingssysteem van de machine ook kunt gebruiken als software voor de robots.

Veelzijdige robots

Wilt u uw productieproces of verpakkingslijn (verder) automatiseren? Codian Robotics heeft met het grootste assortiment Delta robots ter wereld dé oplossing voor u. Met ons gestandaardiseerd maatwerk bouwen wij de ideale robot voor uw applicatie.  Onze robots zijn toepasbaar in zowel droge als natte ruimtes.

Stap in de toekomst met de Delta robots van Codian Robotics!


Vraag hier onder meer informatie aan