Met een robot spider wordt doorgaans een robot met meerdere armen bedoeld. Codian Robotics ontwerpt en ontwikkelt spider robots voor industriële toepassingen.

Een robot spider wordt ook wel een Delta robot of parallelle robot genoemd. Dit type robots kan op hoge snelheid voorwerpen verplaatsen, kantelen en roteren met een onvoorstelbare precisie. Die eigenschappen maken spider robots geschikt voor toepassingen in productielijnen en de verpakkingsindustrie.

Pick & Place robots van Codian Robotics kunnen aangesloten worden op elk bestaand besturingssysteem.

Pick & Place robots van Codian Robotics kunnen aangesloten worden op elk bestaand besturingssysteem. Onze robots worden zonder besturingssysteem en motoren geleverd, waardoor u het besturingssysteem van de machine ook kunt gebruiken als software voor de robots.

De robot spider: overal toepasbaar

Wilt u uw productieproces of verpakkingslijn (verder) automatiseren? Codian Robotics heeft met het grootste assortiment Delta robots ter wereld de oplossing voor u. Met ons gestandaardiseerd maatwerk bouwen wij de ideale robot voor uw applicatie.  Onze robots zijn toepasbaar in zowel droge als natte ruimtes.

Stap in de toekomst met de Delta robots van Codian Robotics!


Vraag hier onder vrijblijvend meer informatie aan