Paralellel robot

U staat voor een uitdaging om uw proces met hoge snelheden in een beperkte ruimte of werkgebied vorm te geven. De Codian Robotics TD Serie biedt u de mogelijkheden!

Met vestigingen in Nederland, Amerika en China is Codian Robotics de leading innovator op het gebied van parallelle Delta robots.

Onze Parallel robots worden verkocht aan machinebouwers, systemintegrators en multinationals over de hele wereld. Geen wonder: onze TD robots hebben de hoogste kwaliteit, de grootste nauwkeurigheid en de laagste Total Cost of Ownership.

Paralellel robots software

De Paralellel robots van Codian Robotics kunnen worden aangestuurd door elk bestaand besturingssysteem.  Onze robots worden zonder besturingssysteem en motoren geleverd, waardoor u het besturingssysteem van de machine ook kunt gebruiken als software voor de robots.

TD robots van Codian Robotics kunnen worden aangestuurd door elk bestaand besturingssysteem.

Wilt u uw productieproces of verpakkingslijn (verder) automatiseren? Codian Robotics heeft met het grootste assortiment Delta robots ter wereld dé oplossing voor u. Met ons gestandaardiseerd maatwerk bouwen wij de ideale robot voor uw applicatie.  Onze robots zijn toepasbaar in zowel droge als natte ruimtes.

Onvoorstelbaar nauwkeurig

Afhankelijk van uw wensen kunnen onze robots tweedimensionaal, vierdimensionaal of op vijf verschillende manieren bewegen. Dat betekent dat onze robots onvoorstelbaar precies zijn en tegelijk kunnen roteren en kantelen, terwijl de snelheid hoog blijft.

Stap in de toekomst met de Delta Pick & Place machines van Codian Robotics!

 

Blijf op de hoogte en meld u aan voor onze nieuwsbriefAanmelden