Codian Robotics is al sinds jaar en dag gevestigd in Veenendaal. Door de sterke groei van ons bedrijf wordt het nu echter tijd voor een nieuwe bedrijfslocatie. Vanaf deze zomer bent u van harte welkom in Ede (NL).

Codian Robotics is sinds de start van het bedrijf in 2011 gevestigd in Veenendaal. De sterke groei van ons bedrijf noodzaakt echter een verhuizing naar een grotere, modernere locatie. Wij hebben deze gevonden in Ede (NL). U bent vanaf deze zomer hartelijk welkom in Ede Gld (Keplerlaan 24.)

Experience Center
De nieuwe locatie voorziet in een ruime productieruimte, goede toegang voor transport en logistiek en bovendien een geheel nieuwe Experience Center waarin onze klanten samen met onze medewerkers real-life applicaties kunnen testen.

Hebt u een vraag of speciaal verzoek? De medewerkers van Codian Robotics zijn altijd goed bereikbaar en denken graag mee over de best mogelijke oplossing voor uw  toepassing. Mail uw vraag of verzoek direct naar  sales@codian-robotics.com, of bel met +31(0)318502 671.

Terug naar overzicht