Een delta Pick & Place robot is snel en ongelooflijk precies. Wat als die eigenschappen zich verdubbelen? Ontmoet de nieuwe TD Robot serie.

TD Robots van Codian Robotics hebben een nieuwe vorm basisplaat waardoor de robots op een klein oppervlak dicht op elkaar kunnen staan. De serie is speciaal gemaakt met als doel om meerdere Pick & Place robots snel en precies samen te laten werken in een beperkte ruimte of werkgebied. Door de plaatsing van de armen kunnen de robots snelheid maken zonder elkaar in de weg te zitten.

Razendsnelle processen
TD Robots zijn in staat Pick & Place handelingen uit te voeren in een kleine ruimte. Bijvoorbeeld bij het laden en het lossen van een product carrier systeem, waarbij de werkruimte beperkt is en producten vlak naast elkaar geladen en gelost moeten worden. Bekijk het voorbeeld hier:

Opties
De combinatie van gestandaardiseerd maatwerk en de innovatieve oplossing van de TD serie biedt u veel mogelijkheden. Naar wens kan de TD Robot uitgerust worden met een rotatie as en/of een kantel as. Onze TD-robots zijn onderhoudsvrij en geluidsarm. De armen kunnen uitgevoerd worden uit carbon of titanium.

Bekijk onze TD Robots zelf op een van de beurzen waar Codian Robotics dit najaar aanwezig is. Via ons contactformulier kunt u gratis toegangskaarten voor deze beurzen bestellen!

Terug naar overzicht