Afgelopen najaar was het team van Codian Robotics aanwezig op drie grote vakbeurzen in Duitsland, Frankrijk en de VS. Aanleiding voor goede gesprekken met zowel bestaande als nieuwe klanten uit de wereld van de verpakkingsindustrie.

Op de FachPack (Nürnberg, Duitsland), de Pack Expo (Chicago, VS) en de All4Pack (Parijs, Frankrijk) toonde Codian Robotics trots de nieuwste modellen deltarobots. De TD-robots, de grote D2-1500-HP en D4-1300-HP en de nieuwe serie HD Robots met Open Structure trokken veel aandacht van internationale producenten en machinebouwers.

Behalve in de eigen stand waren de innovatieve robots van Codian Robotics te zien in diverse andere stands van machinebouwers op de beurs. “De najaarsbeurzen zijn een goede manier om in contact te komen met onze klanten”, volgens directeur Freek Hartman. “Robots van Codian Robotics moet je samen kunnen zien en voelen: juist dan onstaan de beste innovatieve ideeën.”

“Robots van Codian Robotics moet je kunnen zien en voelen, juist dan ontstaan de beste innovatieve ideeën.”

Hebt u de stand van Codian gemist? Ontmoet het team van Codian Robotics dan in mei 2017 op de Interpack in Düsseldorf (Duitsland). Wij tonen u graag onze nieuwste modellen en bespreken met u hoe onze robots uw productieproces kunnen versnellen.

In het onderstaande filmpje ziet kunt u nagenieten van onze beurspresentatie

Terug naar overzicht