Delta Pick & Place robots van Codian Robotics hebben de laagste Total Cost of Ownership. Hoe lang duurt het eigenlijk precies voordat u de aanschaf van een industriële robot terugverdiend hebt?

Elke producent weet dat een productieproces zo snel gaat als de langzaamste factor daarin. Die factor is steeds vaker: de mens. De aanschaf van een Pick & Place robot kan uw productieproces aanmerkelijk versnellen.

Delta robots zijn niet alleen sneller, maar ook nog eens preciezer dan de mens.

Delta robots zijn niet alleen sneller, maar ook nog eens preciezer dan de mens. Het plaatsen van Codian Robotics delta robots levert dus aan twee kanten tijdwinst op: uw productieproces verloopt sneller en er worden minder fouten gemaakt.

Onderzoek
Een robotbouwer zocht uit hoe snel een van zijn klanten de aanschaf van een industriële robot terugverdiend had. Een productieproces werd geautomatiseerd en daar werden drie robots geïnstalleerd in een machine voor een fabriek die hulpmiddelen voor brandweerlieden produceert. De conclusie? Binnen slechts 34 dagen waren de kosten terugverdiend.

Wilt u ook weten hoe snel een industriële robot zichzelf terugverdient in uw productieproces? Vraag ons vrijblijvend om een berekening te maken.

+ Contact opnemen

Terug naar overzicht