Hygienic robot

Werkt u in de voedsel industrie? Bent u opzoek naar een robot die uw proteïneproducten kan verwerken? Kies voor de Hygienic robots van Codian Robotics.

Hygienic Design Pick & Place robots kunnen moeiteloos toegepast worden in machines voor het verwerken en verpakken van proteïneproducten.

Hygienic robot

De Hygienic robot is een snelle robot die veel gebruikt wordt in productielijnen en de verpindustrie. Deze Hygienic robots zijn onderhoudsvrij en verplaatsen, kantelen en roteren voorwerpen met een hoge snelheid en uiterste precisie.

Hygienic robots van Codian Robotics kunnen aangesloten worden op elk bestaand besturingssysteem.

Hygienic robots van Codian Robotics kunnen aangesloten worden op elk bestaand besturingssysteem. Onze robots worden zonder besturingssysteem en motoren geleverd, waardoor u het besturingssysteem van de machine ook kunt gebruiken als software voor de robots.

Veelzijdige robots

Wilt u uw productieproces of verpakkingslijn (verder) automatiseren? Codian Robotics heeft met het grootste assortiment Delta robots ter wereld dé oplossing voor u. Met ons gestandaardiseerd maatwerk bouwen wij de ideale robot voor uw applicatie.  Onze robots zijn toepasbaar in zowel droge als natte ruimtes.

Onvoorstelbaar nauwkeurig

Afhankelijk van uw wensen kunnen onze robots tweedimensionaal, vierdimensionaal of op vijf verschillende manieren bewegen. Dat betekent dat onze robots onvoorstelbaar precies zijn en tegelijk kunnen roteren en kantelen, terwijl de snelheid hoog blijft.

Stap in de toekomst met de Hygienic robots van Codian Robotics!

Bekijk video.

 

Blijf op de hoogte en meld u aan voor onze nieuwsbriefAanmelden