Flexpicker

Uw productieproces automatiseren? Uw verpakkingslijn versnellen? Een Flexpicker van Codian Robotics bespaart u tijd en geld!

Met vestigingen in Nederland, Amerika en China is Codian Robotics de leading innovator op het gebied van parallelle Delta robots.

Onze Flexpicker robots worden verkocht aan machinebouwers, systemintegrators en multinationals over de hele wereld. Geen wonder: onze Flexpicker robots hebben de hoogste kwaliteit, de grootste nauwkeurigheid en de laagste Total Cost of Ownership.

Flexpicker software

De Flexpickers van Codian Robotics kunnen worden aangestuurd door elk bestaand besturingssysteem.  Onze robots worden zonder besturingssysteem en motoren geleverd, waardoor u het besturingssysteem van de machine ook kunt gebruiken als software voor de robots.

Flexpickers van Codian Robotics kunnen worden aangestuurd door elk bestaand besturingssysteem.

Wilt u uw productieproces of verpakkingslijn (verder) automatiseren? Codian Robotics heeft met het grootste assortiment Delta robots ter wereld dé oplossing voor u. Met ons gestandaardiseerd maatwerk bouwen wij de ideale robot voor uw applicatie.  Onze robots zijn toepasbaar in zowel droge als natte ruimtes.

Onvoorstelbaar nauwkeurig

Afhankelijk van uw wensen kunnen onze robots tweedimensionaal, vierdimensionaal of op vijf verschillende manieren bewegen. Dat betekent dat onze robots onvoorstelbaar precies zijn en tegelijk kunnen roteren en kantelen, terwijl de snelheid hoog blijft.

Stap in de toekomst met de Delta Pick & Place machines van Codian Robotics!

Blijf op de hoogte en meld u aan voor onze nieuwsbriefAanmelden