Dit najaar is het team van Codian Robotics aanwezig op diverse prominente verpakkingsbeurzen in Europa en Amerika. Bestel via ons contactformulier gratis kaarten voor deze evenementen.

De sterren van onze beursstand zijn de nieuwe TD-robots, die u in een demo-opstelling kunt bewonderen. Medewerkers van Codian Robotics zijn beschikbaar voor vragen of advies. Wilt u weten hoe delta Pick & Place Robots uw productieproces kunnen versnellen? Wij ontmoeten u graag!

  • FachPack 2016
    Van 27-29 september is Codian Robotics aanwezig op de FachPack 2016 in Nürnberg (Duitsland). Meer dan 1500 exposanten laten hier de laatste ontwikkelingen in de verpakkingsindustrie aan u zien. Codian Robotics is aanwezig met een stand in hal 1-539.
  • Pack Expo
    Voor professionals in de verpakkingsindustrie is de Pack Expo in Chicago (US) van 6-9 november een must. Op deze beurs ontmoeten producenten en mensen uit de verpakkingsindustrie elkaar om inspiratie op te doen, kennis uit te wisselen en geïnformeerd te worden over de laatste ontwikkelingen in de verpakkingsindustrie. Codian Robotics is te vinden in het Lower Lakeside Center, # E-10244.
  • ALL4PACK Paris 2016
    Een week later kunt u ons ontmoeten op de ALL4PACK Paris (14-17 november). Deze beurs in Parijs is zowel uniek als zeer compleet. Op deze beurs zijn vertegenwoordigers vanuit de breedte van de verpakkingsindustrie aanwezig. Codian Robotics ontmoet u in hal 5a stand L071.

Voor alle beurzen van dit najaar kunt u gratis kaarten bestellen via Codian Robotics. Vraag de kaarten aan via ons contactformulier en wij zenden ze u toe. Wij hopen u binnenkort te ontmoeten!

Terug naar overzicht