Naast het uitgebreide assortiment delta robots, helpen we u ook graag met accessoires en opties. Codian Robotics heeft een scala aan accessoires beschikbaar, van kabelmanagement tot gestandaardiseerd maatwerk.

Kabelmanagement. Bent u op zoek naar een oplossing kabels op een efficiënte manier aan de robot te bevestigen? Met onze kabelgeleiders en kabelklemmen kunt u eenvoudig de kabels aan de armen van de robot bevestigen.

Calibration tools. Met het kalibratiegereedschap kunt u de armen van de robot makkelijk in de nul positie zetten. Ideaal als uitgangspunt bij het programmeren van uw robot. Eén tool voor alle robots in de lijn zal het controleren van de robot vergemakkelijken.

Frames. Wij helpen u graag met informatie over de vereisten van een stevig en een stabiel frame.

Complete demonstratie opstelling. Bent u opzoek naar een complete demonstratie opstelling? Vraag naar de mogelijkheden.

Vacuüm set. Wij kunnen u ook helpen met een eenvoudige doch complete vacuum set met zuignap of een geavanceerde gripper met silicone vingers.

Gestandaardiseerd maatwerk. Codian Robotics biedt u gestandaardiseerd maatwerk, opties waarmee u de perfecte robot voor uw applicatie kunt samenstellen. Voorbeelden van mogelijke opties zijn:

  • High Torque of Corrosion Resistant vertragingskasten.
  • Rotatie assen voor hogere inertia of voor de voedingsindustrie.
  • Boven- en onderarmen geschikt voor voedselveilige omgevingen.
  • Of een van onze andere mogelijkheden.

Wij helpen u graag met de best mogelijke oplossing voor uw applicatie. Neem contact met ons op om uw applicatie en de mogelijkheden te bespreken. Per mail zijn wij bereikbaar op sales@codian-robotics.com of bel ons op +31 850 643 210.

Terug naar overzicht